Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#میخواستم بدونم

میخواستم بدونم برای سیم کارت فایدو احتمالا نمیدونید کدوم مراکز فروشش کارمند ایرانی داره میخوام برم لازم چند سوال بپرسم ایرانی باشنن بهتره من شربروکم
2021-09-08 10:39:00 #Canada [میخواستم بدونم] خرید

من تصمیم دارم همزن کاسه ای (stand mixer) بگیرم میخواستم بدونم کسی تحربه خرید داره من نظرشون رو بدونم ؟؟ سرچ میکنم خیلی مدل زیاد
2021-05-20 02:55:08 #Montreal [میخواستم بدونم] خرید

من یک بار از لباسشویی ساختمان استفاده کردم که کاپشن من اون تو تیکه تیکه شد، چندین بار به شماره ای که روی دیوار بود زنگ زدم و دیروز ایمیل زدن لباسشویی سالم هست و نمیتونیم خسارت بدیم در حالیکه من نگفتم لباسشویی ایراد مکانیکی داره ولی دلیل اینکه کاپشن من پاره بشه چیه؟ میخواستم بدونم کسی تجربه مشابه ای داشته؟ اگر داشتید چی کار کردید؟
2021-01-22 15:26:58 #Montreal [خرید][کاپشن][لباسشویی] خرید

وقتتون بخیر. برای منطقه ی نانزآیلند کسی هست که به ما در خرید اینترنتی کمک کنه؟ من ماسک و دستکش والکل میخوام ولی نمیدونم از کجا بگیرم که سریع برسه بدستمون.
2021-01-21 16:14:26 #Montreal خرید[خرید] [ماسک] خرید[دستکش] خرید[الکل] خرید[نانزآیلند ] خرید[خرید آنلاین] خرید

با ی که تجربه خرید ایونت های ورزشی رو دارند، ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایند من قبلا Cable TV داشتم و برای دسترسی به شبکه BeIN sport ماهیانه پول میدادم الان شنیدم که اپلیکیشن هایی هست که میتونم با همون پول ایونت ها رو از گوشی یا کامپیوترم هم ببینم کسی در این زمینه تجربه ای داره؟
2021-08-29 16:20:00 #Montreal